Minden percben eldöntheted

minden percben eldontheted

…keserű, vagy édes szívem…?

 

Minden percben eldöntheted, hogy besértődsz valamiért valakire, vagy feldolgozol valamit valakivel. Minden percben eldöntheted, hogy megharagszol, vagy végigbeszéled.

Minden percben eldöntheted, hogy a jó oldalát nézed, vagy a rosszat. Minden percben eldöntheted, hogy egyáltalán szeretnéd-e látni, vagy sem.

Minden percben eldöntheted, hogy kivetíted másokra az érzéseidet, vagy felvállalod, ami benned van. Minden percben eldöntheted, hogy hibáztatsz, vagy felelősséget vállalsz.

Minden percben eldöntheted, hogy sajnálod magad, vagy lépéseket teszel. Minden percben eldöntheted, hogy szenvedsz, vagy töltődsz.

Minden percben eldöntheted, hogy nevetsz, vagy sírsz. Minden percben eldöntheted, hogy belépsz, vagy lelépsz.

Minden percben eldöntheted, hogy könyörögsz, vagy megállapodsz. Minden percben eldöntheted, hogy kételkedsz, vagy esélyt adsz.

Minden percben eldöntheted, hogy elengeded, vagy megragadod. Minden percben eldöntheted, hogy vállat vonsz, vagy bólintasz.

Minden percben eldöntheted, hogy ellenkezel, vagy helyeselsz. Minden percben eldöntheted, hogy savanyú képet vágsz, vagy helyeset.

Minden percben eldöntheted, hogy választasz, vagy diplomata vagy. Minden percben eldöntheted, hogy közönségesen, vagy a közösségért.

Minden percben eldöntheted, hogy rombolsz, vagy gyógyítasz. Minden percben eldöntheted, hogy segítő kezet nyújtasz, vagy elutasítasz.

Minden percben eldöntheted, hogy bezársz, vagy kinyitsz a világra. Minden percben eldöntheted, hogy ordítasz, vagy mosolyogsz anyádra.

Minden percben eldöntheted, hogy sikítasz, vagy nyugalmat árasztasz egy hegytetőn. Minden percben eldöntheted, hogy gyáva, vagy őszinte vagy apáddal.

Minden percben eldöntheted, hogy elúszol csődben, vagy felkapod csöndben a sós habok között. Minden percben eldöntheted, hogy leszidod, vagy bíztatod a gyermeked.

Minden percben eldöntheted, hogy kárhozatal, vagy magasztalás. Minden percben eldöntheted, hogy tabu, vagy totem.

Minden percben eldöntheted, hogy elítéled, vagy megérted. Minden percben eldöntheted, hogy bemerevedsz, vagy rugalmasodsz.

Minden percben eldöntheted, hogy nem kell, vagy szükséged van rá. Minden percben eldöntheted, hogy elhallgatod, vagy kimondod.

Minden percben eldöntheted, hogy összevonod a szemöldököd, vagy rákacsintasz. Minden percben eldöntheted, hogy lekicsinyled, vagy támogatod.

Minden percben eldöntheted, hogy egyenesen a Napba tekintesz, vagy olyan egyformának tűnnek a csillagok. Minden percben eldöntheted, hogy a Föld mégis lapos, és a Hold a lelkedet tükrözi vissza.

minden percben eldontheted

Minden percben eldöntheted, hogy a Vénusz túl magas neked, vagy a Marsra mars. Minden percben eldöntheted, hogy horizontig ható turbó rakéta üzemmódba kapcsolsz, vagy lemaradsz.

Minden percben eldöntheted, hogy eszel-e, vagy még mindig csak iszol. Minden percben eldöntheted, hogy társaság, vagy magány.

Minden percben eldöntheted, hogy megfőzöl, vagy berendelsz. Minden percben eldöntheted, hogy ajtót mutatsz, vagy példát.

Minden percben eldöntheted, hogy mész-e már, vagy jössz-e. Minden percben eldöntheted, hogy nem szívesen, vagy megköszönd-e.

Minden percben eldöntheted, hogy unatkozol, vagy alkotsz. Minden percben eldöntheted, hogy megtartod, vagy megosztod.

Minden percben eldöntheted, hogy lecsúszol, vagy felfejlődsz. Minden percben eldöntheted, hogy lemondasz, vagy felszólalsz.

Minden percben eldöntheted, hogy a könnyebbik út, vagy a nehezebb éri meg jobban. Minden percben eldöntheted, hogy ezt is feladod, vagy végre az egódból adsz le.

Minden percben eldöntheted, hogy rosszcsont vagy, vagy gerinces. Minden percben eldöntheted, hogy elátkozod, vagy megbocsájtod.

Minden percben eldöntheted, hogy rövid, vagy hosszú távon. Minden percben eldöntheted, hogy egy pillanatig, vagy örökre.

Budapest, 2017. június 27.

Mészáros Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.