Julie & Julia visszaigazolása

Ma épp Julie & Julia történetét adják a Film Café csatornán.

Édesanyám megállította a filmet a kezdő képkockán, és megvárta, míg megírom a legújabb hírlevelet az NLP képzésekről, és az ezekkel kapcsolatos, gyakorlatiasabbra modernizált megoldásaimról.

Mivel ezt nem tudtam, meglepődtem, amikor 2,5 óra múlva meglátogattam, és a történet még épp az elején tartott.

Ez a film ihletett a Blogom megírására, így megérint újra látni ezt a két chef mágusnőt a Blog-évem immár eltelt egyötödénél.

Szeretem őket. A film készítőit. Mi a szereplőket látjuk a filmvásznon, de minden profi alkotás mögött egy egész profi csapat áll.

Mint ahogy mellettem is sokan állnak. Nagyon köszönöm!!!

Nagyon természetes és szerethető az a párbeszéd, amely a filmet általában jellemzi. Az ember beleképzeli magát a Blogszerző helyzetébe, és fellelkesül. Én legalábbis így vagyok vele.

2017-09-27 21.26.08

60 rész megírása alatt kaptam már mindenféle véleményt, elismerést, kritikát. Erősítést, és intő szavakat, és már csak ezért is megéri ebbe energiát, erőfeszítést fektetni.

Az a belefeledkezés, NLP-sen szólva Asszociált állapot, ami egy esemény teljes belső átélését jelenti, jellemző kell, hogy legyen egy Blog szerzőjére is.

Talán pont ezt is adja nekem ez az írássorozat. Ezáltal kénytelen vagyok totálisan koncentrálni arra a tartalomra, amelynek tanulságát szeretném itt közkinccsé tenni.

Nem mintha nem élném bele magam jóba-rosszba megfelelőképp, de sokszor a gondolkodás túlsúlyban lehet a működésemben a többi részem kiaknázásához képest. Ezennel nem firtatom, miből adódóan. Mindenkinek van neurózisa, és senki sem önszántából bolondos.

Ám talán ezért vágyom ennyire az élet megélésére.

Remélem, ez nem csak saját magam számára válik elérhetőbbé az írásaim által!

Julie & Julia története újra inspirál.

Nagyon édesek, szerethetőek, és lelkességük – a tanulás, a szakma, és a szerelem iránti igényességhez és lojalitáshoz – most megható visszaigazolásként észreveszem: már a Blogomban él.

Mészáros Edina

Budapest, 2017. szeptember 27.