Nem az idő számít, hanem a megélés

A tervezetthez képest már jó pár nappal “el vagyok maradva” a Blogírásom vezetésében.

Természetesen attól függ, hogyan minősítjük ezt: elmaradásként, vagy például rögtön átkeretezve úgy, hogy az élet megelőzte a Blogomat?

Én inkább így tekintek erre. A napjaim most több teendővel töltöttek, és ezt szeretem. Miközben hiányzik, hogy nem tudom tartani a saját tempóm az írásban, a közlésben, a másokkal való itteni kommunikációmban.

Ráadásul még csak azt sem mondhatnám, hogy nincsenek új gondolataim, vagy összefüggés rendszereim / meglátásaim. Azok nagyon is vannak.

Sőt, pont erről jutott eszembe, hogy talán nem is Napi Blognak kéne hívnom ezt a gyűjteményt, sem időben így kezelnem ennek célját, hanem érdemes lenne megélésekké fordítanom mindezt, hiszen erről szól. Valójában nem a napjaimról, hanem a megéléseimről…

Tehát mostantól megélésenként fogom posztolni a gondolataimat, érzéseimet, és a napjaimat is ekként fogom inkább értékelni. Mennyi érzésünk akad nap, mint nap, amit jobb szeretnénk elfelejteni, és mennyi olyan, amelyet szívesen kikürtölnénk a világnak? Vagy legalább csendben megünnepelnénk?

2017-10-18 00.41.07

Egyébiránt, míg naponta több megélésünk lehet, vannak olyan időszakok az életünkben, amikor több napig, hétig, esetleg akár hónapokig is egyetlen meghatározó érzésegyüttes csiklandozza auránkat, és ha szívünk szerint beszélnénk valamiről, hát ez lenne az.

Az utóbbi hetekben valahogy így vagyok én is, annyi kellemes energia veszi körül tevékenységeimet, hogy néha hetek is eltelnek ebben a kellemes áramlatban mindenféle kifejezésre váró, magvas gondolatok nélkül.

Jogos kérdésként merülhet fel, hogy ennek fényében akkor összesen hány darab Blog témát fogok megosztani hűséges Olvasóimmal?

Hiszen 365 napot ígértem!

Nos, megígérhetem, hogy 365 “megélést”, azaz “élményt”, lehet, hogy végül “sikerélményt” biztos ecsetelni fogok itt, e saját kis naplórendszeremben. <3

Mindenkinek köszönöm, hogy kitart mellettem, és ha nem is minden cikkemet, de egy-egy sóhajtásnyi betűkészletemet törődő bele-belepillantásokkal támogatja édesen!

Mészáros Edina

Budapest, 2017. október 17.