Adunk Önnek egy gyors áttekintést azokról a kérdésekről, melyekkel gyakran találkozunk

Amennyiben nem találja azt a kérdést, melyet fontosnak tart, nyugodtan kérdezzen tőlünk az alábbi oldalon keresztül. kollégáink készségesen válaszolnak majd Önnek!

A Neuro-Lingvisztikus Programozás a kiválóság művészete. Más szavakkal a boldogság egyik fő előállító eszköze. Egy tudományos módszer, amely könnyen megtanulható. Alkalmazásával mindenki meg tudja valósítani legnagyobb álmait, és minden helyzetben olyanná tud válni, amilyen lenni szeretne. Dr. Richard Bandlert egyszer megkérték, hogy egy szóval magyarázza el az NLP jelentését. Azt válaszolta: VÁLASZTÁS. Hiszen minden pillanatban megválaszthatjuk, hogy az adott pillanatot boldogtalanul vagy boldogan éljük meg! Az NLP kompetenciáit bővebben fő oldalunkon soroltuk fel: Kattints ide a részletekért!

Dr. Richard Bandler és csapata hosszú hónapokat töltött a sikeres emberek pontos megfigyelésével. Ezután mozdulataikat, szavaikat, tekintetüket és minden apró gesztusukat lemodellezték és struktúrába szedték. Ez ma a megtanulható NLP technikák esszenciája. Dr. Richard Bandlerrel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és büszkék vagyunk barátságára, támogatására. További információ itt található.

Az NLP módszert Dr. Richard Bandler és John Grinder Phd dolgozták ki közösen. Itt ellenőrizheted a hivatalosan bejegyzett magyar Licensed NLP Trénerek névsorát: Kattints ide a részletekért!

Az NLP harmóniába rendezi bennünk a gondolkodás, az érzelmek és a cselekvés egymásra ható rendszerét. Alkalmazásával kiegyensúlyozottá, elégedetté válunk. Az NLP segít lelki problémák, konfliktusok megoldásában, negatív érzések, szokások, viselkedési minták pozitívvá alakításában, félelmek megszüntetésében, a bizalmi kapcsolatok erősítésében, és jó érzések elérésében bármilyen kívánt helyzetben.

Az NLP rengeteg fajta probléma megoldására alkalmas. Többek között félelmek, fóbiák, a szorongás kezelésére, kapcsolati problémákra, sőt, szervezeti problémák megoldására is, akár tréningek vagy műhelymunkák keretén belül is. Az NLP nem csak problémák megoldására, hanem célok elérésére, új viselkedési minták kialakítására, egyfajta pozitív beállítottság elérésére is szolgál, egyszóval előremutató gondolkodásmódot lehet vele elérni. Szívesen vesszük, ha résztvevőink küldenek nekünk levelet saját, NLP-vel kapcsolatos élményeikről.

Mindenkinek! Gyerekek is meg tudják tanulni, illetve minden szakmában nagyon jól lehet használni. Az NLP-s Facebook oldalunkra érdemes feliratkozni, itt meg is lehet ismerkedni az NLP-t alkalmazókkal: Kattints ide a részletekért!

Az NLP tanfolyamokra cégek és egyének egyaránt szoktak jelentkezni a legkülönfélébb területekről. Mivel az életünk és a munkánk során mindannyian emberekkel működünk együtt, mindenki élvezheti a saját területén belül az NLP hasznosságát. Nagyon szeretjük, hogy a különböző területről érkezett résztvevők rengeteget tudnak tanulni egymás tapasztalataiból, így szorgalmazzuk is, hogy a tanfolyam során, és azon túl is maradjanak egymással kapcsolatban, és gyakorolják az NLP technikákat. Ennek érdekében működtetünk is egy NLP Klubot, amelyhez szeretettel várjuk a lelkes csatlakozókat.

Az NLP módszer technikáit nagyon könnyű megtanulni, ez gyakorlati úton történik NLP tanfolyamokon. Aki megtanulja az NLP-t, azonnal saját magán és másokon is tudja alkalmazni, hiszen ez készségszinten beépül a működésünkbe. NLP-zni több órán keresztül is lehet, de pár percben is, mert nagyon gyorsan hat, és a változás hosszú távon megmarad. Már az NLP alap képzésen megtanítjuk hallgatóinknak, hogyan lehet az NLP technikákat egy-egy mondatban és kifejezésben annyira leegyszerűsíteni, hogy amikor szükség van rá, de nincs túl sok időnk, akkor is lehessen gyorsan és eredményesen alkalmazni őket. A tematikából is kitűnik minden technika lényege: Kattints ide a részletekért!

Egyre több könyv jelenik meg Magyarországon NLP témában. Ez egy olyan módszer azonban, amelyet a gyakorlatban a legkönnyebb elsajátítani. Az NLP oktatók folyamatos visszajelzésekkel és gyakorlati segítséggel segítik az NLP technikák beépülését. Tapasztalataink szerint az NLP témájú könyveket inkább a tanfolyamok után lehet jól hasznosítani. A meglévő tudást nagyon jól kiegészítik. Az NLP témájú könyvek megrendelhetők nálunk kedvezményesen. Írjon nekünk a részletekért.

NLP képzéseinkre nincs semmilyen előképzettségi és végzettségi követelmény. Mindenki képes elsajátítani az NLP tudást. A tanfolyamokra viszont csak olyan személyeket fogadunk be, akik a fejlődésben elkötelezettek, és hajlandók mindent megtenni a testi-lelki-szellemi egészségükért. Szeretjük, ha a képzések előtt megismerjük egymást a résztvevőkkel, erre való a kötetlen bemutatkozó beszélgetés: Kattints ide a részletekért!

Minden Licensed NLP Oklevél igényléséhez ki kell tölteni egy 4 oldalas Licensz szerződést egy igazolványkép csatolásával. Ezt együtt szoktuk kitölteni a képzés végén a Society-of-NLP® követelményei szerint. A szerződés arról szól, hogy a Dr. Richard Bandlertől megkapott Licensz Oklevél az NLP alkalmazására jogosultságot ad. Ezt hirdethetni lehet mindenhol.

NLP-zni bárhol és bármikor lehet! Nagyon érdekes és tanulságos tapasztalataink vannak arra vonatkozólag, hogy telefonon, Facebook-os chat-ben, vagy skype-on is rendkívül hatékonyan lehet használni az NLP technikákat. Ami szükséges hozzá: egy személy, aki szeretne valamiben változást, egy személy, aki segít ebben (lehet ugyanaz a két személy ;-)), egy kis idő, és minden NLP technika nulladik lépése: a Rapport! 🙂 NLP Coachingot telefonon és chat-en is vállalunk, erről e-mailben és Facebook oldalunkon is lehet érdeklődni: Kattints ide a részletekért!

Azt jelenti, hogy a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyezi az NLP Intézet számára a Felnőttképzési tevékenységet. Többek között a képzéseink elérhetők támogatott formában is. Így tehát például aki egy pályázat keretén belül szeretné a képzést elvégezni, az a pályázaton nyert pénzösszeget a képzéseinkre fordíthatja. A Cégek az Engedélyezett képzéseket könnyebben számolhatják el, mivel az Engedélyezett Képzési Programok ÁFA-mentesek. Ezek mellett NLP és Biologika képzéseinket a SOTE képzési rendszerében külön is engedélyeztetjük. Így az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók KREDITPONTOKAT kaphatnak az elvégzéséért. D Típusú engedéllyel rendelkező programjaink jelenleg az alábbiak: Kattints ide a részletekért!

Az NLP képzési rendszer nálunk három, egymásra épülő részből áll. Mindegyik egy vizsgával zárul, amely után a sikeres NLP alkalmazóknak oklevelet adunk. Mindegyik oklevél lehetőséget ad arra, hogy az oklevél tulajdonosa hivatalosan dolgozzon az NLP módszerrel, és ezt reklámozza is. A vizsga menetéről és az oklevelek felhasználhatóságáról minden információt az adott képzés vizsga oldalán adtunk meg: Kattints ide a részletekért!

A Dr. Richard Bandler által kiadott Licenced NLP Oklevél arra ad lehetőséget, hogy a végzett Practitioner és Master Practitioner a napi élete és munkája során alkalmazza az NLP-t. Ezt reklámozni is lehet. Ezekkel a végzettségekkel tanítani viszont nem lehet az NLP-t. Ezt csak NLP Tréneri végzettséggel lehet végezni. Dr. Richard Bandler hivatalos NLP Trénerképzése egy főként Amerikában, ritkábban Európában is elérhető hat napos, általános tréneri kompetencia fejlesztő program. Azoknak, akik szeretnék az NLP oktatást fő tevékenységként végezni, feltétlenül ezt ajánljuk. Azoknak, akik szeretnék az NLP-t tréneri tevékenységükben alkalmazni, azok számára kidolgoztunk egy összetett és aprólékos NLP Szemléletű Tréner Képzési Programot. Ennek elvégzését követően, egy szoros együttműködés keretei között lehetőséget adunk az NLP Intézet Licensz NLP Trénereivel való közös munkára. Ez azt jelenti, hogy az általunk kiképzett NLP Szemléletű Trénerek dolgozhatnak velünk együtt NLP-s csoportokban. Ennek feltételei a következők: Kattints ide a részletekért!

Az NLP tanfolyamok egyes moduljai végén külön nincs vizsga. Aki egy képzés összes modulját teljesíti, az viszont vizsgázhat egy önálló, rövid folyamat keretében. A vizsgák teljesítéséhez az elérhető 100%-ból minimum 60%-ot kell elérni. Az NLP vizsgák kifejezetten vidámak, pozitív élményt nyújtanak, és kiváló lehetőséget biztosítanak az NLP gyakorlati használatának összefoglalására, így szeretettel ajánljuk ezt a fajta megmérettetést. Hallgatóink rendszeresen arról számolnak be, hogy ilyenkor még a vizsgával kapcsolatos régi félelmeik és rossz beidegződéseik is pozitívvá változtak: Kattints ide a részletekért!

Minden szinten más-más az NLP vizsga témája. Az alap képzésen a megtanult technikákról szól, a mester szinten egy önállóan kidolgozott, saját NLP technikáról, a tréneri szinten pedig az NLP szemléletű tréneri gyakorlatot van mód bizonyítani. Egyik kedvencünk az NLP Mester Vizsga, mely során egy saját boldogító módszert kell kifejleszteni! Nagyon inspiráló és kreatív folyamat, egy igazi FLOW-élmény: Kattints ide a részletekért!

Nagyon szívesen támogatjuk résztvevőinket az NLP alkalmazásában a képzések után is! Mi úgy tartjuk, hogy az NLP egy olyan módszer, amelyet érdemes folyton gyakorolni. Ezért hoztuk létre például az NLP Klubot is, és személyesen is állunk egykori hallgatóink rendelkezésére. Ezek mellett erősen bíztatunk minden olyan szakembert, aki szeretne hosszú távon emberek fejlesztésével foglalkozni, hogy képezze magát tovább az NLP területén. Ezért dolgoztuk ki az NLP Szemléletű Tréner Képzést, mely során egyenrangú fejlesztő kollégának tekintünk és kezelünk minden résztvevőt. Magyarországon is egyre népszerűbb a tréneri és coach végzettség, és mi ehhez nyújtunk egy NLP-s szemléletet, ami még jobban szélesíti a ma itthon elérhető ilyen irányú eszköztárakat. Az NLP Tréner Vizsga nálunk tükrözi az általunk átadni vágyott hozzáállást: Kattints ide a részletekért!

Igen, lehet! Többféle kedvezményt is adunk résztvevőinknek képzéseink árából. Mindenki 10% kedvezményt kap például, aki hoz magával egy plusz jelentkezőt vagy ajánlja képzéseinket újabb résztvevőknek. Bővebb információért kérjük írjon nekünk: nlpintezet@nlpintezet.hu

Hivatalosan minden képzés maximum 20%-áról lehet hiányozni. Ezt a csoport társakkal való személyes gyakorlással lehet bepótolni. Az NLP képzés esetében egy 3 napos modult kezelünk egy egységnek, ennek 20%-a kb. 4 órányi hiányzást jelent. Amennyiben egy teljes modult hagy ki valaki, akkor azt egy következő alkalommal való beiratkozással lehet bepótolni. Oklevelet mindenkinek adunk, aki az összes modult elvégzi, és sikeresen levizsgázik. Ennek teljesítését nem szabjuk időkorláthoz. A képzés egyéb fontos kérdéseiről írjon nekünk és mindenre készséggel válaszolunk: Kattints ide a részletekért!

Dr. Richard Bandler, az NLP Géniusza az NLP oktatást hivatalos Licensz engedélyhez kötötte. Mi hivatalos licenccel rendelkező trénerek vagyunk, amit hivatalos forrásokból is le lehet ellenőrizni. Olvasson bővebben rólunk és ismerje meg munkatársainkat is.