NLP Felhasználó Szakember Képzés

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D022

 • Képzésünk akkreditált és kizárólag minősített NLP trénerekkel dolgozunk!

 • 27 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

Tanulja meg azokat a sikerstratégiákat, melyek használatával jobb emberré válhat, és elérheti kitűzött céljait! A Licensed NLP Practitioner Képzés mindenki számára elérhetővé teszi azokat a módszereket, melyeket a világ legeredményesebb emberei használnak. Ez az NLP képzési rendszerünk első szintje, mely a további NLP képzéseink alapja. Ezen az oldalon elolvashatja a képzés tematikáját és bejelentkezhet hozzánk egy személyes beszélgetésre, ahol személyre szabottan segítünk Önnek tanácsokkal a céljai elérése érdekében. Ez a beszélgetés kötetlen és ingyenes, kollégáink már várják megkeresését!

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

NLP Felhasználó Szakember Képzés

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D022

 • Képzésünk akkreditált és kizárólag minősített NLP trénerekkel dolgozunk!

 • 25 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

Tanulja meg azokat a sikerstratégiákat, melyek használatával jobb emberré válhat és elérheti kitűzött céljait! A Licensed NLP Practitioner Képzés mindenki számára elérhetővé teszi azokat a módszereket, melyeket a világ legeredményesebb emberei használnak. Ez az NLP képzések első szintje, mely a további NLP képzéseink alapja. Ezen az oldalon elolvashatja a képzés tematikáját és bejelentkezhet hozzánk egy személyes beszélgetésre, ahol személyre szabottan segítünk Önnek tanácsokkal a céljai elérése érdekében. Ez a beszélgetés kötetlen és ingyenes, kollégáink már várják megkeresését!

Mire is jó az NLP?

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Ennek során elmondjuk Önnek, hogyan lehet a fejlesztő munkában használni a Hivatalos NLP Oklevelet világszinten, és mit érdemes tenni Önnek egyénileg a sikeres NLP marketing érdekében! Személyre szólóan támogatjuk Önt az egész fejlődése során, és azt követően is!

Időpont egyeztetése

Sikerstratégiákból áll

Az NLP rendszer azokból a sikerstratégiákból épül fel, amelyekkel a világ legeredményesebb terapeutái, feltalálói, tanítói, művészei és üzletemberei rendelkeztek. Dr. Richard Bandler és társa pontosan megfigyelte és lemodellezte működésüket, ennek gyűjteménye az NLP. Ezek gyakorlásával olyan életet élhetünk, amilyet szeretnénk.

Megtanulására mindenki képes

Mi, akik a 90-es évek eleje óta foglalkozunk ezzel a módszerrel, hiszünk abban, hogy ennek elsajátítására és eredményes alkalmazására mindenki képes! Ezért ez a program bárkinek ajánlott, segítő foglalkozású szakembereknek és más végzettséggel, vagy azzal nem rendelkező érdeklődőknek egyaránt, mivel mindegyikük ugyanolyan eredményesen képes alkalmazni az itt megszerzett tudást. Ez igaz a többi szintre is.

Modulrendszerű program

A Licensed NLP Practitioner Képzés modulokból áll. A modulok egymásra épülnek, így csak sorrendben, egymás után végezhetők el. Az utolsó modul maga a vizsga.

NLP Practitioner Oklevél

Aki mindegyik modult elvégzi, és sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Practitioner Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszer alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP Módszertan és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi.

Egymásra épülő képzésekkel

Képzéseink elvégzése után is Ön mellett állunk. Rendezvényeinkkel, széles közösségünkkel, fejlődési lehetőségekkel várjuk, ezen felül a további képzéseinket kedvezményes áron igénybe veheti. Ennek részleteiről egyeztessen kollégáinkkal!

A képzés tematikája

Két nap NLP, és megváltozik a belső, majd a külső világod! Gyere el, és tapasztald meg velünk az NLP jótékony erejét! A Nemzetközi Licensz NLP Practitioner Tanfolyam előkészítő alkalma, sikeres elvégzése beleszámít annak folyamatába. Vegyél benne részt Te is!

LICENSED NLP SZEMÉLYES PRACTITIONER BEVEZETŐ TANFOLYAM

 • Licensed NLP Practitioner Személyes Bevezető Tanfolyam
 • 9 Videós Online Segédlettel
 • 12 Tematikus Tananyaggal Ellátott e-Naplóval
 • 12 Kérdéses Önellenőrző Kérdőívvel
 • 2 Nap Személyes Képzéssel
 • Az NLP Intézet Által A Tanfolyam Elvégzéséről Kiállított Oklevéllel

9 db videó segédlet egyéni feldolgozással, 6 db tematikus tananyaggal ellátott, egyénre szabott e-Naplóval, és 2 nap személyes részvétellel NLP Trénerek vezetésével. Ez a Modul külön is megrendelhető. Feltétele: az Alap Tanfolyam elvégzése.

A személyes képzés során minden Résztvevőnek egyénre szabott visszajelzéseket adunk a fejlődésre, és az e-Naplókat is közösen feldolgozzuk folyamatosan. E képzés díja: br. 95 000 Ft.

• Az önismeret, emberismeret, önbizalom erősítés NLP technikái.
• Saját magunk és mások motiválása, meggyőzése Milton H. Erickson nyelvi mintáival. A pozitív befolyásolás magas szintű művészete.
• A partner gondolatainak, érzelmi állapotainak, például az izgatottság, öröm, elégedettség, hazugság jegyeinek gyors és pontos leolvasása és kezelése. Egyéni kommunikációs stílus feltérképezése a VAKOG rendszer alkalmazásával.
• A szuggesztív kommunikáció az önmotiváció, és mások motiválásának hatékony nyelvi mintái.
• Hatékony beszéd és szövegírás témánként feldolgozva. Páros és nagy csoportos munka, közös feldolgozással.
• A tudatalattiból információ nyerés és bevitel, amely segíti az egyének célját. Ökológiai vizsgálattal.
• Rögzítés technika és Jól Formált Célok technikák bemutatása és végiggyakorlása minden Résztvevővel. Azaz, a pozitív érzések állandósítása, és a pozitív célkitűzés és megvalósítás a gyakorlatban, a szakmai és a magánéletben!

Jelentkezni szeretnék a kurzusra
 • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Trénere, és Eisner Erzsébet, az NLP Intézet alapítója, tulajdonosa, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Practitionere.

 • A Teljes NLP Practitioner Képzés díját egyben és előre kifizető résztvevőknek: br. 380.000 Ft. Egészségügyi Szakdolgozóknak, Közoktatásban dolgozó Pedagógusoknak, valamint 14-18 éves korú jelentkezőknek 20% kedvezményt adunk a képzéseink díjából! Aki hoz, vagy küld új résztvevőt, 10% kedvezményt, illetve visszatérítést kap a képzési díjából minden befizetett jelentkező után!

 • A teljes képzési díj tartalmazza: a jegyzetet, íróeszközöket, valamint a sikeres Vizsga után az Amerikából érkező Licensz Oklevelet, amelyet Dr. Richard Bandler küld el számunkra. Ez feljogosítja Önt az NLP Licensz jogú alkalmazására az üzleti és a magánéletében. Marketing megjelenését, mérhető eredményeit, és továbbfejlődését az NLP Intézet minden eszközzel támogatja (logók, igazolások, fórumok, szupervíziók).

 • Időpont: A LICENSED NLP ONLINE PRACTITIONER ALAP TANFOLYAMRA bármikor lehet jelentkezni egész évben! A befizetést követő 48 órán belül elküldjük a videókat. Ennek feldolgozásához minimum 2 hét szükséges, amely bőven elegendő a Csomaghoz tartozó NLP e-Napló és az Önellenőrző Kérdőív kitöltéséhez. Ezt mi kiértékeljük, és személyes visszajelzést adunk az egyéni fejlődéshez. A LICENSED NLP SZEMÉLYES PRACTITIONER BEVEZETŐ TANFOLYAM időpontjai: 2020. október 31. – november 1. A LICENSED NLP AMERIKAI OKLEVELES PRACTITIONER TANFOLYAM időpontjai: 2020. november 14-15., 28-29., minden nap 10-17 óráig. A lényegre törő és vidám hangulatú írásbeli és gyakorlati vizsga december 12., 10-13 óráig tart.

 • Helyszín: Budapesten, illetve országos/nemzetközi megrendelés esetén előzetes egyeztetéssel.

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Megteszem az első lépést a céljaim megvalósításához!

A beszélgetés teljesen ingyenes és kötetlen. Közösen kielemezzük előzetes elvárásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a megoldásokra.

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)