NLP Felhasználó Szakember Képzés

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D022

 • Képzésünk akkreditált és kizárólag minősített NLP trénerekkel dolgozunk!

 • 27 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

Tanulja meg azokat a sikerstratégiákat, melyek használatával jobb emberré válhat, és elérheti kitűzött céljait! A Licensed NLP Practitioner Képzés mindenki számára elérhetővé teszi azokat a módszereket, melyeket a világ legeredményesebb emberei használnak. Ez az NLP képzési rendszerünk első szintje, mely a további NLP képzéseink alapja. Ezen az oldalon elolvashatja a képzés tematikáját és bejelentkezhet hozzánk egy személyes beszélgetésre, ahol személyre szabottan segítünk Önnek tanácsokkal a céljai elérése érdekében. Ez a beszélgetés kötetlen és ingyenes, kollégáink már várják megkeresését!

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

NLP Felhasználó Szakember Képzés

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Felnőttképzési Engedély száma: E-001376/2015/D022

 • Képzésünk akkreditált és kizárólag minősített NLP trénerekkel dolgozunk!

 • 25 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

Tanulja meg azokat a sikerstratégiákat, melyek használatával jobb emberré válhat és elérheti kitűzött céljait! A Licensed NLP Practitioner Képzés mindenki számára elérhetővé teszi azokat a módszereket, melyeket a világ legeredményesebb emberei használnak. Ez az NLP képzések első szintje, mely a további NLP képzéseink alapja. Ezen az oldalon elolvashatja a képzés tematikáját és bejelentkezhet hozzánk egy személyes beszélgetésre, ahol személyre szabottan segítünk Önnek tanácsokkal a céljai elérése érdekében. Ez a beszélgetés kötetlen és ingyenes, kollégáink már várják megkeresését!

Mire is jó az NLP?

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Ennek során elmondjuk Önnek, hogyan lehet a fejlesztő munkában használni a Hivatalos NLP Oklevelet világszinten, és mit érdemes tenni Önnek egyénileg a sikeres NLP marketing érdekében! Személyre szólóan támogatjuk Önt az egész fejlődése során, és azt követően is!

Időpont egyeztetése

Sikerstratégiákból áll

Az NLP rendszer azokból a sikerstratégiákból épül fel, amelyekkel a világ legeredményesebb terapeutái, feltalálói, tanítói, művészei és üzletemberei rendelkeztek. Dr. Richard Bandler és társa pontosan megfigyelte és lemodellezte működésüket, ennek gyűjteménye az NLP. Ezek gyakorlásával olyan életet élhetünk, amilyet szeretnénk.

Megtanulására mindenki képes

Mi, akik a 90-es évek eleje óta foglalkozunk ezzel a módszerrel, hiszünk abban, hogy ennek elsajátítására és eredményes alkalmazására mindenki képes! Ezért ez a program bárkinek ajánlott, segítő foglalkozású szakembereknek és más végzettséggel, vagy azzal nem rendelkező érdeklődőknek egyaránt, mivel mindegyikük ugyanolyan eredményesen képes alkalmazni az itt megszerzett tudást. Ez igaz a többi szintre is.

Modulrendszerű program

A Licensed NLP Practitioner Képzés modulokból áll. A modulok egymásra épülnek, így csak sorrendben, egymás után végezhetők el. Az utolsó modul maga a vizsga.

NLP Practitioner Oklevél

Aki mindegyik modult elvégzi, és sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Practitioner Oklevelet és jogosultságot kap az NLP módszer alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP Módszertan és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi.

Egymásra épülő képzésekkel

Képzéseink elvégzése után is Ön mellett állunk. Rendezvényeinkkel, széles közösségünkkel, fejlődési lehetőségekkel várjuk, ezen felül a további képzéseinket kedvezményes áron igénybe veheti. Ennek részleteiről egyeztessen kollégáinkkal!

A képzés tematikája

Az NLP képzéseink első Nemzetközi Licensz Okleveles lépcsőfoka, amely tartalmazza a hivatalos NLP szakember gyakorló alap eszköztárát.

LICENSED NLP PRACTITIONER TANFOLYAM

 • Licensed NLP Practitioner Tanfolyam
 • 4 Nap Személyes Képzéssel
 • 4 DB Tematikus Tananyaggal Ellátott e-Naplóval
 • 6 Tematikus Tananyaggal Ellátott Jegyzettel
 • Az NLP Intézet Által A Tanfolyam Elvégzéséről Kiállított Oklevéllel

6 db tematikus tananyaggal ellátott, egyénre szabott e-Naplóval, 4 nap személyes részvétellel NLP Trénerek vezetésével, 4 db tematikus tananyaggal ellátott, egyénre szabott e-Naplóval. Feltétele: az Alap- és a Bevezető Tanfolyam elvégzése.

A személyes képzés során minden Résztvevőnek egyénre szabott visszajelzéseket adunk a fejlődésre, és a további e-Naplókat is közösen feldolgozzuk folyamatosan. E képzés díja: br. 200 000 Ft.

• Félelmek, negatív érzések, szokások, viselkedések megszüntetése, újak létrehozása és fenntartása.
• A problémák, nehézségek, stresszes állapotok, és tünetek mögött lévő gondolati minták átalakítása életerővé.
• Negatív rutinok, helyzetek és kapcsolódások átkeretezése pozitív erőforrásokká.
• Belső erőforrások, új, pozitív szokások, viselkedési minták, jó érzések feltárása, és állandósítása életünkben.
• Új tulajdonságok elsajátítása. Modellezés a gyakorlatban.
• Gyerekkori és felnőttkori elállítódások kezelése egyéni megoldási kulcsokkal.
• Metaforák, mesék, analógiák, idézetek alkalmazása szóban és írásban.
• A hatékony döntéshozás technikái. Belső dilemmák feloldása. Konfliktus megelőző eszközök gyakorlása.
• NLP technikák alkalmazása a szervezetfejlesztésben, a coachingban, a szülő-gyermek – és párkapcsolatokban.
• Esettanulmányok és egyéni felhasználás mentoring.
• Pozitív nyelvi minták gyűjtése az aktuális élethelyzetre. Ügyfélkezelés kommunikációs stílusok, és berögződött szervezeti és egyéni kultúra sajátosságai szerint.
• Walt Disney kreativitás stratégiája. Egyéni és általánosítható viselkedési stratégiák megtanulása. A tehetség mérhető eredménnyé való kovácsolása. Minden Résztvevőnek az egyéni útját támogatjuk, a technikáknál különösen odafigyelünk arra, és visszajelezzük, hogy ki pontosan mire tudja ezeket használni a saját, egyéni, leghatékonyabb eredményei eléréséhez!

Jelentkezni szeretnék a kurzusra

LICENSED NLP PRACTITIONER OKLEVÉL

 • Licensed NLP Practitioner Oklevélszerző Modul
 • 1 DB Tematikus Tananyaggal Ellátott e-Naplóval
 • Egy 3 Órás Gyakorlati Vizsgával
 • A Society-of-NLP Által Kiállított, a Licensed NLP Practitioner Technikák Felhasználására Jogosító Oklevéllel

1 db tematikus tananyaggal ellátott, egyénre szabott e-Naplóval, 3 órás írásbeli és gyakorlati vizsgával NLP Trénerek vezetésével, valamint a sikeres vizsgát követően Dr. Richard Bandler Oklevelével. Ez világszintű jogosultságot ad a megtanult NLP technikák alkalmazására. Feltétele: az Alap-, a Bevezető, és a Practitioner Tanfolyam elvégzése.

A vizsga folyamat az e-Napló, valamint az írásbeli, és a gyakorlati vizsga kiértékeléséből áll. Ezután aláírjuk a License szerződést, és megrendeljük Amerikából a License Oklevelet. E vizsga díja: br. 40 000 Ft.

• Az NLP Practitioner tanfolyamon megtanult technikák közös és egyéni integrálása.
• Írásbeli és gyakorlati feladatok, amelyek bizonyítják a Résztvevő jártasságát a tanult technikáinak ismeretéről, sikeres gyakorlati alkalmazásáról.
• További egyéni felhasználás mentoring.

Jelentkezni szeretnék a kurzusra
 • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Trénere, és Eisner Erzsébet, az NLP Intézet alapítója, tulajdonosa, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Practitionere.

 • A Teljes NLP Practitioner Képzés díját egyben és előre kifizető résztvevőknek: br. 380.000 Ft. Egészségügyi Szakdolgozóknak, Közoktatásban dolgozó Pedagógusoknak, valamint 14-18 éves korú jelentkezőknek 20% kedvezményt adunk a képzéseink díjából! Aki hoz, vagy küld új résztvevőt, 10% kedvezményt, illetve visszatérítést kap a képzési díjából minden befizetett jelentkező után!

 • A teljes képzési díj tartalmazza: a jegyzetet, íróeszközöket, valamint a sikeres Vizsga után az Amerikából érkező Licensz Oklevelet, amelyet Dr. Richard Bandler küld el számunkra. Ez feljogosítja Önt az NLP Licensz jogú alkalmazására az üzleti és a magánéletében. Marketing megjelenését, mérhető eredményeit, és továbbfejlődését az NLP Intézet minden eszközzel támogatja (logók, igazolások, fórumok, szupervíziók).

 • Időpont: A LICENSED NLP ONLINE PRACTITIONER ALAP TANFOLYAMRA bármikor lehet jelentkezni egész évben! A befizetést követő 48 órán belül elküldjük a videókat. Ennek feldolgozásához minimum 2 hét szükséges, amely bőven elegendő a Csomaghoz tartozó NLP e-Napló és az Önellenőrző Kérdőív kitöltéséhez. Ezt mi kiértékeljük, és személyes visszajelzést adunk az egyéni fejlődéshez. A LICENSED NLP SZEMÉLYES PRACTITIONER BEVEZETŐ TANFOLYAM időpontjai: 2020. október 31. – november 1. A LICENSED NLP AMERIKAI OKLEVELES PRACTITIONER TANFOLYAM időpontjai: 2020. november 14-15., 28-29., minden nap 10-17 óráig. A lényegre törő és vidám hangulatú írásbeli és gyakorlati vizsga december 12., 10-13 óráig tart.

 • Helyszín: Budapesten, illetve országos/nemzetközi megrendelés esetén előzetes egyeztetéssel.

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Megteszem az első lépést a céljaim megvalósításához!

A beszélgetés teljesen ingyenes és kötetlen. Közösen kielemezzük előzetes elvárásait és ennek megfelelően teszünk javaslatot a megoldásokra.

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)