Magánszemély- és Szervezetfejlesztő Tréner és Coach Képzés NLP Szemmel

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Képzésünk egyedülálló a Tréner és Coach képzések piacán, a végén gyakorlati NLP felhasználhatósággal

 • 27 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

 • Az egymásra épülő NLP képzéseink legmagasabb szintje

Ez a képzés az NLP professzionális alkalmazásának legfelső lépcsőfoka. A jelentkezésnek feltétele az NLP Practitioner és az NLP Master Practioner képzésünk sikeres elvégzése. Célunk, hogy minél több NLP Szemléletű Fejlesztő Szakember működjön a Magánszemély- és Szervezetfejlesztő szakmában. Ezen a képzésen az összes olyan fejlesztői fogalom tisztázáson, módszertani eszköztár alkalmazási lehetőségen, és gyakorlati megvalósításon végigkísérjük a résztvevőket, amelyek mind a magánéleti, mind pedig az üzleti jellegű Tréneri és Coach kompetenciák hosszú távú, eredményes működtetéséhez elengedhetetlenül szükségesek.

Mire is jó az NLP?

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

NLP Felhasználó Szakember Képzés

 • Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLPTM Hivatalos Magyar Felnőttképzési Intézménye Szervezésében

 • Képzésünk akkreditált és kizárólag minősített NLP trénerekkel dolgozunk!

 • 25 év oktatási és NLP alkalmazásbéli tapasztalat!

 • Az egymásra épülő NLP képzéseink utolsó része

Ez a képzésünk az NLP képzésünk legfelső lépcsőfoka. Az elvégzéséhez szükséges az NLP Practioner képzésünk és az NLP Master Practioner képzésünk elsajátítása. Célja, hogy trénereinket a képzések folyamata alatt végig magas érzelmi intelligencia szinten tartsák, könnyűvé és természetessé tegyék a megrendelővel a kommunikációt és minden váratlan helyzet kiegyensúlyozott és hatékony megoldására felkészítsék.

Mire is jó az NLP?

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Trénere

Időpontot szeretnék kérni egyeztetéshez

Egyénileg Mentor Programban részesítjük Önt fejlesztői útján. Ez azt jelenti, hogy minden gyakorlati lépést megosztunk Önnel, amelyre egy profi fejlesztőnek szüksége van. Kérjük, egyeztessen velünk szakmai vágyairól, céljairól, és ezek tervezhető ütemezéséről!

Időpont egyeztetése

Holisztikus nézőpont

Az a Tréner és Coach, aki a Licensed NLP szemléletet elsajátítja, egy olyan rendszerszemléletet rögzít munkája során, mellyel teljességében tud vizsgálni és kezelni minden helyzetet. Nagyon sokat nyerünk fejlesztő szakemberként azzal, ha az ügyfeleink kérdéseit minél több oldalról meg tudjuk közelíteni, és számtalan megközelítésből tudunk választani annak érdekében, hogy céljaikhoz segítsük a hozzánk forduló embereket.

Hatékonyság növelés

Ezen a képzésen mindenkiből kihozzuk tudásának a leghatékonyabb előadás módját, megvizsgáljuk közvetlen és tágabb környezete visszajelzéseit. Vizsgáljuk és fejlesztjük saját, belső erőforrásait, hogy rugalmasan és sikeresen tudjon igazodni a partnerei igényeihez, és a legkülönbözőbb felmerült szituációkhoz.

Modulrendszerű program

A Licensed NLP Szemléletű Tréner és Coach Képzés modulokból áll. A modulok egymásra épülnek, így csak sorrendben, egymás után végezhetők el. Az utolsó modul maga a vizsga.

NLP Szemléletű Tréner és Coach Oklevél

Aki mindegyik modult elvégzi, és sikeres vizsgát tesz, Licensed NLP Szemléletű Tréner és Coach jártasságot és oklevelet szerez az NLP módszer Fejlesztő Szakemberként vállalt alkalmazására. Ezt az NLP Intézet hallgatóinak a Licensed NLP és a Society-of-NLP® tulajdonosa, Dr. Richard Bandler személyesen engedélyezi.

Egymásra épülő képzések

Képzéseink elvégzése után nem hagyjuk magára Önt. Rendezvényeinkkel, széles közösségünkkel, fejlődési lehetőségekkel várjuk! Ennek részleteivel kapcsolatban kövesse az oldalunkon található információkat, vagy lépjen kapcsolatba velünk!

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, további kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

 • ONLINE ELMÉLETI KÉPZÉS: 27 db videó segédlet egyéni feldolgozással, 27 db tematikus tananyaggal, és 2 db saját fejlesztői projekt terv elkészítésével. Erre épül a SZEMÉLYES GYAKORLATI KÉPZÉS. Ennél a képzésnél csak a teljes folyamat megrendelhető egyben.

 • A Licensed NLP szemléletű fejlesztői attitűd megismerése.

 • A hallgatói bizalom felépítésének elméleti háttere az NLP eszközök eddigi megismerése és alkalmazása nyomán.

 • Különböző tanulási stílusok érzékszervi lekövetése a fejlesztői szakmában.

 • A Tréneri és Coach Identitás erősítésének lépései, előzetes elméleti munka a gyakorlathoz.

 • A Tréneri és Coach stressz kezelése. Tréneri és Coach motiváció kezelés. A fejlesztői kiégés megelőzése. A fejlesztői kiégés kezelésének technikái.

 • Csoport kezelés. Tér kezelés. Idő kezelés. Téma kezelés.

 • Fejlesztői etikai viselkedés, megjelenés, stílus, titoktartás.

 • A fejlesztő értékesítő oldala. A fejlesztői díj kezelése.

 • A Személyiség Logikai Szintjeinek működtetése a fejlesztő egyénisége tükrében.

 • Professzionális fejlesztői kérdezéstechnika.

 • Egyéni marketing támogatás a fejlesztő munkához. Saját honlap, közösségi média, és egyéb megjelenési fórumok üzleti kialakítása és fenntartása.

 • A fejlesztő, mint vállalkozó megerősítésének támogatása. Robert T. Kiyosaki Cashflow Négyszög elméletének szintjein keresztül a filozófián át a gyakorlati felépítésig.

 • SZEMÉLYES GYAKORLATI KÉPZÉS: 20 db fejlesztői technika feldolgozás, 20 db tematikus tananyaggal, és 6 nap személyes részvétellel, valamint Egyéni Fejlesztői Mentor Program NLP Trénerek vezetésével. Feltétele az ONLINE ELMÉLETI KÉPZÉS elvégzése. A Teljes Képzés díja: 880 000 forint. Aki MINDHÁROM, azaz a Practitioner, a Master Practitioner és a Fejlesztői Teljes Képzésre előre elköteleződik, 10% kedvezményt kap az összes képzés díjából, amely ennek a képzésnek a díjából vonódik le a befizetéskor, így ez a képzés nekik 700 000 forint.

 • Az NLP szemléletű fejlesztői attitűd és identitás gyakorlata.

 • A fejlesztői fogalmak, tevékenységek, szerepek és módszertanok megismerése, és helyén kezelése. A fejlesztői feladatok megismerése és gyakorlása egyéni célok szerint. Itt azt fogjuk hangsúlyozni a gyakorlatokban, amit az adott résztvevő célként kitűz maga elé: szervezetfejlesztő, tanácsadó, tréner, coach, moderátor, facilitátor, szupervízor, mentor, stb. szerepköre és gyakorlati tárháza.

 • A fejlesztői egyéni stílus kialakítása. A fejlesztői magabiztosság megerősödése belül, megjelenítése kívül.

 • Tréningeszközök szuggesztív kezelése.

 • A tréningcsoport tanulásra motiválása. A coachee változásra és önfejlesztésre motiválása. A fejlesztő partneri magatartás kialakítása és fenntartása a fejlesztés összes résztvevője között. Hatékony, konfliktus megelőző kommunikáció a teljes fejlesztő folyamat során.

 • A fejlesztői vállalások határai. Jogi, gazdasági, társadalmi szabályozások ismerete a fejlesztő munkában. Etikai, felelősségvállalási és személyiség védelmi szempontok a fejlesztésben. A fejlesztő belső és külső ökológiája.

 • Szakmai viták irányítása. Fejlesztői tárgyalástechnika.

 • Egyéni és csoportos fejlesztői munka elméletben és gyakorlatban.

 • Fejlesztői és hallgatói kifogáskezelés. Fejlesztői és hallgatói érdekvédelem. A vállalkozói és megrendelői stílusok és szándékok felismerése, és ezek összeegyeztetése. Hosszú távú hatékony együttműködés megalapozása és menedzselése a fejlesztő és megrendelője között.

 • A csoport szerepek szerinti egyéni megnyilvánulások kezelése és átkeretezése.

 • A téma kezelése. Tematika írása, fejlesztői emlékeztető készítése, házi feladatok kiosztása, ellenőrzése, értékelése, írásbeli és szóbeli visszajelzések adása, a fejlődés nyomon követése.

 • Tréningeszközök szuggesztív kezelése.

 • A fejlesztői munka teljesítményének mérése, az ügyféltől való visszajelzés kérésének módjai, közös teljesítmény értékelésre, pl. vizsgára való felkészítés és levezetés.

 • Népszerűség állandósítása vizsgáztatóként.

 • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Master Trénere.

 • A Teljes Licensed NLP Szemléletű Tréner és Coach képzés díját egyben és előre kifizető résztvevőknek kedvezményesen mindhárom képzés iránt való előzetes elkötelezettség esetén: 700.000 Ft.

 • Időpont: ONLINE ELMÉLETI CSOMAG átvétel: erre a képzésre bármikor lehet jelentkezni egész évben! A befizetést követő 48 órán belül elküldjük az Elméleti Csomagot. Ennek feldolgozásához minimum 2 hét szükséges, amely bőven elegendő a Csomaghoz tartozó feladatok elvégzéséhez. Ezt mi kiértékeljük, és személyes visszajelzést adunk az egyéni fejlődéshez. A SZEMÉLYES GYAKORLATI KÉPZÉS időpontjai: 2021. január 16-17., 30-31., február 13-14., 27-28. minden nap 10-17 óráig. A jó hangulatú vizsga március 13., 10-13 óráig tart.

 • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzési díj tartalmazza: a segédletet, az íróeszközöket, az adott Modul utánkövetését, azaz a gyakorlati házi feladatok során felmerülő telefonos segítség igénybevételét és kiértékelését, az Egyéni Mentor Programot a vizsgára való személyes felkészüléshez, valamint az NLP Intézet Oklevelét. A Licensed NLP Szemléletű Tréner és Coach Oklevél arra jogosítja a tulajdonosát, hogy a szervezetek fejlesztésében egyének és csoportok fejlesztői minőségében felhasználja az összes elsajátított NLP Practitioner és NLP Master Practitioner technikát. Ez az Oklevél nem jogosítja fel a tulajdonosát az NLP módszer semmilyen formában történő oktatására, kizárólag az NLP technikák átéletésére jogosít.

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretném folytatni az NLP képzésemet!

Ha az önfejlesztést még hatékonyabb módon szeretné elsajátítani, írjon nekünk! Ne hagyja ki az NLP tréner képzésünket!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)