Az NLP Intézetről

1993. óta működünk. Magyarország egyik legelső szervezetfejlesztő és magánszemélyeket segítő cége vagyunk. Küldetésünk, hogy mindenki olyan életet éljen, amilyet szeretne, és ehhez konkrét gondolkodás, viselkedés és érzés változtató eszközöket adunk ügyfeleink kezébe.

Fő módszerünk az NLP, a Neuro-Lingvisztikus Programozás, amely a kiválóságot, és a mesteri kommunikációt jelenti. Ezt a csodálatos önfejlesztő módszert az NLP Intézetet megalapító vezetők hozták be Magyarországra, és terjesztették el hazánk szakmai fórumain.

Az NLP Intézet Dr. Richard Bandler és a Society-of-NLP® leghivatalosabb NLP képzőhelye Magyarországon a legmagasabb Licensz Master Tréneri jogosultságával, mely ellenőrizhető itt: Ellenőrző Link

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach Közgazdász, Society-of-NLP® Licensed NLP Master Tréner

Több, mint húszezer személy fejlesztésében működtünk közre eddig az elmúlt 22 évben. Hiszünk abban, hogy mindenki képes ezekben a kompetenciákban magas szintű jártasságot szerezni! Elhivatottak vagyunk a “problémák” hajtóerővé kovácsolásában, és hálásak vagyunk a sok partnerségért és szeretetért, amit ügyfeleinktől kapunk! Mindent megteszünk azért, hogy azok a minőségi jellemzők, amelyekről képzéseinken irányokat mutatunk hallgatóinknak, a saját működésünkben is tükröződjenek.

Személyesen is találkozna velünk?

Ingyenesen elmondjuk Önnek Képzési rendszereink működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

Személyesen is találkozna velünk?

Ingyenesen elmondjuk Önnek NLP képzési rendszerünk működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

Minősített NLP Trénerek vagyunk!

NLP oktatási tevékenységet végezni kizárólag Licensed NLP Tréneri engedéllyel lehet. Akinek nincs ilyen jogosultsága, az Licensed NLP Practitioner vagy Licensed NLP Master Practitioner Oklevél birtokában alkalmazhatja ezt a tudást, de tanítani csak hivatalos Licensed Tréneri engedéllyel taníthatja önálló módszerként. Az NLP Intézetben mi természetesen minősített NLP trénerekkel dolgozunk, akikre nagyon büszkék vagyunk!

Mészáros Edina

Ügyvezető igazgató, Vezető Tanácsadó, Tréner, Coach, Közgazdász, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere

Mátrai R. Győző

Elnök Igazgató, Hites Vezetési Tanácsadó (CMC), Szervezetfejlesztési Tréner, Coach, Képzési vezető, Mérnök, tanár, szakpszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere

Eisner Erzsébet

Cégvezető, Vezető Tanácsadó, Igazgatásszervező, Mentálhigiénés Tanácsadó, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Stephen I. Molnar

Vezető tanácsadó, Pszichológus, a Society-of-NLP® Licensed Master Trénere

Molnár Erzsébet

Key Account Manager, Oktató, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Szentesiné Babos Éva

Tanácsadó, Tréner, Facilitátor, HR szakember, a Society-of-NLP® Licensed Practitionere

Kovács Ildikó Éva

Tanácsadó, Tréner, Humánmenedzsment szakértő, tanár, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Illés Lívia

Tanácsadó, Tréner, Coach, Nyelvész, Marketing szakértő, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Antal Sándor

Tréner, Tanácsadó, Coach, Tanár, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Balasi Margit

Tréner, Tanácsadó, Coach, Szakpszichológus, Tanár

Dr. Gelléri Julianna

Főorvos, Biologika Szakértő, Homeopata, NES Terapeuta, a Society-of-NLP® Licensed Practitionere

Kray György

Tanácsadó, Tréner, Mentálhigiénés tanácsadó, Mérnök, Projektvezetési tanácsadó, a Society-of-NLP® Licensed Master Practitionere

Barnai Roberto

Tanácsadó, Tréner, a Biologika Szabadegytem alapítója, a Szerv Atlasz készítője, az NLP Intézet hivatalos partnere, aki Magyarországon kizárólag az NLP Intézettel együttműködésben tartja az NSZFH által engedélyezett Biologika tanfolyamait

Ortutay Miklós

Vezetési tanácsadó, Tréner, Facilitátor, Mérnök, Humán menedzsment szakértő, a Society-of-NLP® Licensed Practitionere

Tovább a bloghoz

Ismerje meg szemléletünket

Tudjon meg többet személyes inspirációnkról, olvasson bele napi gondolatainkba és kövesse cégünkkel kapcsolatos híreinket is! 

Ismerje meg szemléletünket

Tudjon meg többet személyes inspirációnkról, olvasson bele napi gondolatainkba és kövesse cégünkkel kapcsolatos híreinket is! 

Tovább a bloghoz

NLP képzés

Az NLP a Neuro-Lingvisztikus Programozás rövidítése. Önprogramozási képzés, mellyel olyan életet élhetünk, amilyet valójában szeretnénk.

Tovább a képzésekhez

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztéssel a vállalkozások vezetőit és munkatársait támogatjuk a megbízható növekedésben.

Személyes fejlesztés

Személyes fejlesztés programunkkal a magánszemélyeket támogatjuk boldogságuk és életcéljaik elérésében.