Az NLP Life Coaching nálunk azt jelenti, hogy az egyén teljes életét támogatjuk. A folyamat során a jelenre koncentrálunk, és azokat az erőforrásokat erősítjük meg, amelyekkel a Coachee gondolataiban, viselkedésében és érzelmeiben megváltozva, automatikusan nyertesen tudja kezelni az eddig akadályozónak bizonyuló helyzeteket.

A Coaching tartalmaz személyiség kérdőíveket, érzelmi intelligencia teszteket, önfejlesztő részeket, gyakorlatokat, házi feladatokat, és visszajelzéseket, nyomonkövetést. Fő módszerünk az NLP, amely segít tudatosítani, mit is jelent számunkra mindaz, amivel épp szembesülünk. Kihozzuk a tudatalattinkból azokat a rejtett tartalmakat, amelyek magyarázatot adnak az egyéni működésünk összefüggéseire, hiszen mindannyian mások vagyunk, és máshogy reagálunk a megélt szituációkra. A megoldásaink is eltérőek, és ezeket szépen be tudjuk illeszteni a mindennapjainkba. Az NLP által jóval könnyebb újratölteni energiatárunkat, hogy egy stabilabb, önismerettel és önbizalommal gazdagabb jövő elé nézzünk.

Az NLP Intézet fantasztikus Coachee referenciákkal rendelkezik. Az egyikük lezuhant a siklóernyőjével az európai bajnokságon, ezt követően talált ránk. Két NLP egyéni munka során elindult a világbajnokságon, és azóta többször is megnyerte azt. A párkapcsolatok ápolásában is nagy szerepe van az NLP változtató hatásának: általa berögződnek azok a pozitív megfogalmazási minták, amelyek a kérdezésben, és az önkifejezésben is támogatják a párokat, családtagokat. Számunkra nagy öröm látni a pozitív irányú változást.

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Tisztábban látja és meg tudja fogalmazni céljait, szükségleteit;

  • Képes lesz gyorsan és bátran dönteni a célok megvalósításának lépéseiről;

  • Képes lesz többet elérni élete minden területén, egészségesebben tudja vezetni életét;

  • Ki tudja bontakoztatni az újonnan feltárt képességeit, készségeit;

  • Tudatosabban tud reagálni a változásokra a munkájában és magánéletében egyaránt.

  • Az NLP Life Coaching időtartama: 5-6 alkalom / 2 óra

  • A képzés díja: 40.000 Ft / alkalom

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

Az NLP Intézet Coaching szolgáltatást Online módon is végez Ügyfelei részére.

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)