Ez a tréning azoknak szól, akik szeretnének azonnal használható eszközöket kapni a stressz kezelésére, azaz a nyugalom és kiegyensúlyozottság állandósítására. Kifejezetten ajánljuk azoknak a személyeknek, akiknek elegük van a szenvedésből, és szeretnének végre tartósan boldogan élni.

Azoknak is javasoljuk a programot, akik alkalmaznak már stressz kezelő technikákat, és azoknak is, akik még csak most ismerkednek az önfejlesztés ilyen irányú lehetőségeivel.

Ez a tréning abban különleges, hogy alkalmazzuk benne az NLP módszer egyes technikáit, és ezt az alkalmazást személyre szabjuk! Megismertetjük résztvevőinket a FLOW állapot valódi lényegével, sőt, meg is tanítjuk, hogyan lehet ezt az állapotot átélni és állandósítani az életünk különböző területein.

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

 • Bemutatkozás, tréning szabályok, célok, keretek tisztázása.

 • A stressz fogalma, hatásai a magánéletünkre és a munkánkra.

 • A stressz és a teljesítmény összefüggései.

 • Hatékony stressz kezelő technikák, személyre szabva.

 • Az NLP megnyugtató, belső erő és biztonság erősítő technikáinak gyakorlása.

 • A FLOW fogalma, modelljei, hatásai a magánéletünkre és a munkánkra.

 • Világhírű műalkotások FLOW alapú elemzése.

 • A FLOW állapot gyakorlása, egyéni alkotó munka.

 • Az új készségek beágyazása a mindennapokba, a tréning zárása.

 • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

 • A workshop díja: 70.000 Ft + ÁFA / fő.

 • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)