Ezen a Tréning arról szól, mit kezdjünk azokkal az elállítódásokkal, akadályokkal, amelyek aktuálisan jellemzők a kapcsolatainkban.

Megtanítjuk Résztvevőinknek azokat az NLP módszeren alapuló technikákat, amelyekkel újra egymásra találhatnak a párok, a családtagok, a barátok, és még a kollégák is, biztonságban érezhetik magukat egymás mellett, és érthetően ki tudják fejezni magukat önmaguk és egymás számára.

A Tréninre olyanok is jöhetnek, akik részt vettek már Biologika, Recall Healing képzéseken, mert a gyakorlatok során az ott feltárt problémákat, tüneteket is érinteni fogjuk, és olyanok jelentkezését is várjuk, akiknek még semmilyen önfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalatuk nincs. Mindazokat a személyeket, akiknek az a céljuk, hogy megjavítsák a kapcsolataikat, vagy végre szeretnék önmagukat kapcsolatkész állapotba hozni, arra buzdítjuk, hogy bátran jöjjenek el!

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Bemutatkozás, játékszabályok, célok, keretek.

  • Kinek mit jelent a szeretet? Egyéni szeretet stílus és szükséglet felmérés.

  • Adni vagy kapni? A szeretet áramlásának szellemi és lelki törvényszerűségei.

  • Szeretetkód: a saját és mások szeretet kifejezési stratégiáinak lemodellezése NLP technikák alkalmazásával.

  • A saját Szeretetkódunk finomítása, majd közelítése az adott szeretetkapcsolatban lévő partneréhez.

  • A pozitív változások állandósítása. A tréning zárása.

  • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

  • A képzés díja: 27.000 Ft + ÁFA / fő

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)