A Tréning lényege, hogy feltárd az emberi játszmáidat, és elérj az intimitás szintjére. Az Én-állapotaid megváltoztatásával OKÉ-bbnak érezheted magad, mint eddig bármikor! Amint rájössz, milyen helyzetekben vagy Üldöző, Áldozat vagy Megmentő pozíciókban, át tudsz kapcsolni normál üzemmódba, azaz az itt és mostra tudsz reagálni a Felnőtt mivoltodból.

Egyre több jó érzést leszel képes megélni, és nem hagyod, hogy olyan helyzetekbe rángassanak, amelyben szorongást tapasztalsz. Gyakorlod az intimitás eléréséhez szükséges viselkedésbeli tényezőket, és kapcsolataidban büszke leszel a saját és a partnered értékeire. Ezen kívül megtanulod állandósítani is azt az őszinte állapotot, ami közöttetek létrejön, és zsigerből képes lenni így reagálni a nehezebb helyzetekben is.

Minden résztvevő egyéni feladatot is kap a saját Én-állapot diagramjának harmóniába rendezésére, amelyet ellenőrzünk, és az általános kottázatokon túl egyéni használati utasításokat adunk a kívánt eredmény eléréséhez.

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Bemutatkozás, célok, keretek tisztázása.

  • A Tranzakció Analízis alap modelljeinek megismerése.

  • Az OKÉ-keret alkalmazása.

  • Játszma elmélet és gyakorlat.

  • Sorskönyvi minták feltérképezése, és a változtatások Rögzítése NLP technikák segítségével.

  • TA és NLP mini útmutató gyártása, a tréning zárása.

  • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

  • A képzés díja: 27.000 Ft + ÁFA / fő

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)