A Tréning során azt tanítjuk meg a kezdő és gyakorló vezetőknek, hogy hogyan működik egy NLP-s szemléletű vezető, milyen attitűddel irányítja a munkatársait, legyen szó akár egy állandó munkacsoportról, egy projektre felkért team-ről, egy profit vagy non-profit orientált szervezet csapatáról, egy zenekarról, sport csapatról, egy hálózatban dolgozó embercsoportról vagy akár egy családról.

Megtanítunk minden Résztvevőt arra, hogyan tudja kihozni magából a maximumot úgy, hogy közben jól érzi magát a bőrében, és ezt követően hogyan tudja az általa vezetett emberekből is ugyanezt kiváltani. Elsajátítjuk a modern vezető eszköztárát is, a világ legsikeresebb vezetőinek lemodellezésével, stratégiáiknak alkalmazásával. Az új tudást olyan módon építjük be a vezetők készségei közé, hogy a valóságban kipróbáljuk ezt az Új viselkedés generáló és a Rögzítés NLP technikák segítségével.

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Bemutatkozás, egyéni vezetői helyzetelemzés.

  • Vezetői stílus leltár, személyiségek egy munkacsoportban. Kommunikációs stílusok.

  • Vezetői modellek. Vezetői attitűd.

  • A sikeres vezetés NLP Technikái. Bizalomépítés, probléma megoldás, konfliktus kezelés, érdekegyeztetés, motiválás, meggyőzés technikái a szervezetben.

  • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

  • A képzés díja: br. 35.000 Ft + ÁFA / fő

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)