Az NLP Business Coaching nálunk azt jelenti, hogy a személy teljes üzleti növekedését támogatjuk. A folyamat során azokra a mutatószámokra és bizonyítékokra koncentrálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a Coachee a munkájában meg tudja teremteni a FLOW élményt, és érzelmileg, gondolkodásban és anyagilag is gyarapodni fog. A Coaching tartalmaz személyiség profilokat, üzleti intelligencia teszteket, pénzügyi fejlesztő részeket, gyakorlatokat, házi feladatokat, és visszajelzéseket, nyomonkövetést.

Az NLP Business Coaching során is az NLP eszköztárat használjuk fő építőelemként, amely óriási segítséget nyújt a szervezeti munkában. Mind a vezetők, mind pedig a beosztott munkatársak számára kitárul egy olyan világ, amelyben sokkal egyértelműbb a kommunikáció, nyitottabb és pozitívabb szemléletű az üzleti együttműködés, és igazán nagy belső nyugalmat és szabadságot ad az a tudatosodási folyamat, amelyen végigvezetjük ügyfeleinket az egyéni fejlesztő munka során.

Nagyon sok fajta szituáció okoz fejtörést és bosszúságot a munkavégzés bármely területén. Érkeznek hozzánk a gyáriparból, a szépségiparból, az élelmiszeriparból, a médiából, az energetika, a gépipar különböző területeiről munkáltató és munkavállaló kollégák, szenvedélyesen segítjük őket céljaik eléréséhez, hiszen minden munkakör tud izgalmas lenni, ha az ember jó érzéssel tudja végezni a munkáját. Ebben igazi belső erőt tud biztosítani az NLP azáltal számukra, hogy megdolgozzuk a saját tevékenységük lehetőségeit, sőt, a szervezeti környezet rájuk vonatkozó, és változtatható körülményeit is!

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Tisztábban látja és meg tudja fogalmazni üzleti céljait, szükségleteit;

  • Motivált lesz céljai elérésében;

  • Képes lesz többet elérni a pénzügyeiben és a munkatársaival való kapcsolataiban;

  • Magabiztosabb lesz és tárgyalástechnikája javul;

  • Tudatosabban tud reagálni a változásokra a munkájában és magánéletében egyaránt.

  • Az NLP Business Coaching időtartama: 5-6 alkalom / 2 óra

  • A képzés díja: 80.000 Ft / alkalom

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

Az NLP Intézet Coaching szolgáltatást Online módon is végez Ügyfelei részére.

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)