Ezen a Tréningen megtanítjuk, hogy melyek a hatékony értékesítés elméleti, gyakorlati tényezői. Különös tekintettel végigvesszük és gyakoroljuk az eladás folyamatának érzelmi intelligencia tényezőit. Megismerjük az egyes vevői kommunikációs stílusokat, ezeket konkrét eladási szituációkban alkalmazzuk.

Megtanítjuk, hogyan lehet hatékonyan értékesíteni a különböző érzékszervi csatornák szerint gondolkodó ügyfelek részére: Vizuális (látás), az Auditív (hallás), a Kinesztéziás (tapintás), az Olfaktorikus (szaglás) vagy a Gusztatorikus (ízlelés). Gyakoroljuk az eladói motivációt erősítő belső állapotok konzerválását. Megtanuljuk azt is, hogyan lehet a vevőkkel olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani, amely Win-Win (Nyertes-Nyertes) pozícióban történik, megalapozza a sikeres értékesítést, és hosszú távon kölcsönös elégedettséget okoz. Gyakoroljuk az eladást “nehéz ügyfeleknek”. Készségszinten beépítjük a telefonos, a személyes és az írásban történő értékesítés módjait is.

Ingyenes Bemutatkozó beszélgetés

Díjmentesen elmondjuk Önnek az adott tréning működésének lényegét és azt, hogyan lehet ebbe bekapcsolódni. Reméljük, hamarosan találkozunk tanfolyamainkon!

Időpont egyeztetése

A képzés tematikája

Amennyiben mindhárom NLP képzésünkre jelentkezik, kedvezményeket biztosítunk! Érdeklődjön alul található űrlapunkon keresztül!

  • Bemutatkozás, játékszabályok, célok, keretek.

  • Kommunikációs stílusok.

  • A hatékony értékesítés mérföldkövei.

  • Meggyőzéstechnikák, a hosszú távú bizalom megtartása jegyében.

  • “Nehéz” ügyfelek kezelése.

  • Kifogáskezelés, pontosító kérdezéstechnika alkalmazása.

  • A best practice állandósítása. A tréning zárása.

  • Vezető Tréner: Mészáros Edina, a Society-of-NLP® Licensed NLP Trénere.

  • A képzés díja: br. 35.000 Ft + ÁFA / fő

  • Helyszín: A résztvevőkkel történő előzetes egyeztetéssel Budapesten, országos, valamint nemzetközi környezetben ONLINE és SZEMÉLYES módon egyaránt.

A képzés időpontja és további információk kérése: az induló tréning pontos időpontjaiért kérjük érdeklődjön kollégáinknál az alul található kapcsolati űrlap segítségével! További információkért forduljon hozzánk bizalommal, minden felmerülő kérdésre megpróbálunk válaszolni!

A képzés díját a képzés megkezdése előtt legalább három héttel be kell fizetni az NLP Intézet számlaszámára: K&H 10402283-22802824-00000000. Részletfizetés modulonként lehetséges. A részvétel lemondására csak írásban van lehetőség. Annak a jelentkezőnek, aki a képzést megelőző két hétig lemondja a részvételt, a befizetett képzési díj 80%-át adjuk vissza, aki ezután, annak pedig a 60%-át. Aki a képzés előtti napon mondja vissza a részvételét, annak a teljes képzési díját beleszámítjuk egy következő képzésünk díjába.

Szeretnék jelentkezni egy bemutatkozó beszélgetésre!

Ha érdekli az adott tréningünk, ne habozzon! Töltse ki rövid űrlapunkat és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletekkel!

Töltse ki űrlapunkat!

Amennyiben szeretne, hívhat minket a +36 30 210 4752 mobil számon, vagy az nlpintezet@nlpintezet.hu e-mail címen közvetlenül is üzenhet!

Kérjük válassza ki a képzés típusát (kötelező)